Elco Messelink – Even voorstellen

Elco Messelink

Multimedia Designer | Eigenaar

Mijn naam is Elco Messelink en ik ben geboren en getogen in Twente. Naast mijn opleidingen heb ik veel geleerd van mijn werkzaamheden bij o.a. drukkerijen, reclamebureaus en op de marketingafdeling van een Nederlandse keukenfabrikant.

Als ontwerper volg je een pad dat oneindig is. Je weet nooit waar je precies uitkomt en wat je onderweg allemaal tegen zult komen. Over 10 jaar zul je nog steeds nieuwe dingen ontdekken, geïnspireerd raken door de meest uiteenlopende zaken of verwonderd zijn over de ontwikkeling van de media en techniek. Ontwerpen is niet zomaar een beroep, het is een roeping, een passie, een manier van leven. Waar iedereen de wereld op zijn eigen manier ziet, kan voor mij de meest simpele vorm van leven een inspiratie zijn om de mooiste ideeën op te doen.

Hubspot – Inbound Marketing96%
96%
DTP (Desktop Publishing)93%
93%
Leadgeneratie91%
91%
Grafisch ontwerp89%
89%
Wordpress82%
82%
MacOS79%
79%
HTML & CSS75%
75%
Domotica78%
78%
Marketing75%
75%
Elco Messelink
LinkedIn

Samen een kop koffie drinken?

en kijken wat Complete Creations voor u kan betekenen?